limehome Barcelona Rector Triadó

Barselona
limehome Barcelona Rector Triadó Oda
limehome Barcelona Rector Triadó
Calle Sant Nicolau 1-3 , Barselona

limehome Barcelona Rector Triadó konaklamanızda Barselona merkezinde, Poble Espanyol ve Montjuic 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Camp Nou ile 2,6 km ve La Rambla ile 3,1 km mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 22-inç LCD televizyon, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafilere bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x