Lijiang X.ann Blossom inn

Lijiang
Lijiang X.ann Blossom inn Öne Çıkan Resim
Lijiang X.ann Blossom inn Dış Mekan
Lijiang X.ann Blossom inn Dış Mekan
Lijiang X.ann Blossom inn Dış Mekan
Lijiang X.ann Blossom inn İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Lijiang X.ann Blossom inn
Jixiang Road Lijingwan , Lijiang

Lijiang (Gucheng Bölgesi) bölgesindeki Lijiang X.ann Blossom inn misafirlere Wang Gu Lou ve Mu Family Mansion (Mu Aile Malikanesi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Dayan (Aslan Tepesi) ile 1 mi (1,5 km) ve Lijiang Mural ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

11 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Economy Oda
Room
Signature Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x