China Old Story Inn Lijiang Elite Garden

Lijiang
China Old Story Inn Lijiang Elite Garden Genel
China Old Story Inn Lijiang Elite Garden Genel
China Old Story Inn Lijiang Elite Garden Genel
China Old Story Inn Lijiang Elite Garden Öne Çıkan Resim
China Old Story Inn Lijiang Elite Garden Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
China Old Story Inn Lijiang Elite Garden
No.60 Bailongtancun, Xianghe Road Lijiang Ancient Town , Lijiang

China Old Story Inn Lijiang Elite Garden misafirlere Lijiang (Gucheng Bölgesi) bölgesinde, Dayan (Aslan Tepesi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Mu Family Mansion (Mu Aile Malikanesi) ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lijiang Mural ile 0,9 mi (1,5 km) ve Wang Gu Lou ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

China Old Story Inn Lijiang Elite Garden misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 67 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Elite
Elite Oda
Room
Family Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x