Lighthomez Angles Heights

Nairobi
Lighthomez Angles Heights Öne Çıkan Resim
Lighthomez Angles Heights Dış Mekan
Lighthomez Angles Heights Dış Mekan
Lighthomez Angles Heights Dış Mekan
Lighthomez Angles Heights Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Lighthomez Angles Heights
190 School Ln , Nairobi

Nairobi bölgesindeki Lighthomez Angles Heights misafirlere Nairobi Üniversitesi ve Uhuru Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Kenyatta Uluslararası Kongre Merkezi ile 5,1 km (3,2 mil) ve Yaya Centre Alışveriş Merkezi ile 5,7 km (3,5 mil) mesafede.

Bu apart otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimiz için 5 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Exclusive Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x