Light House City Center

Tiflis
Light House City Center Öne Çıkan Resim
Light House City Center Oda Manzaraları
Light House City Center Oda Manzaraları
Light House City Center Oda Düzeni
Light House City Center Banyo Tipleri
Image More +18 fotoğraf
Light House City Center
34 Shanidze Street , Tiflis

Light House City Center misafirlere Tiflis merkezinde, Wine Factory N1 ve Tiflis Devlet Üniversitesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,7 mi (2,7 km) ve Tiflis Konser Salonu ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere otelde alışveriş, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 300 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Stüdyo,
Stüdyo, Teras
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Family
Family Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x