Lifestyle Crown Residence Suites - All Inclusive

Kuzey Kıyısı, Puerto Plata
Lifestyle Crown Residence Suites - All Inclusive Genel
Lifestyle Crown Residence Suites - All Inclusive Genel
Lifestyle Crown Residence Suites - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Lifestyle Crown Residence Suites - All Inclusive Dış Mekan
Lifestyle Crown Residence Suites - All Inclusive Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Lifestyle Crown Residence Suites - All Inclusive
Playa Cofresi #1 Kuzey Kıyısı, Puerto Plata

Puerto Plata bölgesindeki Lifestyle Crown Residence Suites - All Inclusive misafirlere okyanus kıyısında, Cofresi Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Puerto Plata Teleferiği ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu her şey dâhil resort otel Amber Müzesi ile 6,7 km (4,2 mi) ve San Felipe Kalesi ile 7,3 km (4,5 mi) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Brezilya mutfağı alanında uzman olan Rodizio yemek servisi için ideal; bu resort otelde toplam 11 restoran var. Misafirlere içecek servisi yapan 14 bar/dinlenme salonu, 2 plaj barı ve 3 havuz kenarı barı bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 90 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

11 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortları ve buhar odası dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x