Crown Villas 5 bdrm

Kuzey Kıyısı, Puerto Plata
Crown Villas 5 bdrm Öne Çıkan Resim
Crown Villas 5 bdrm Kahvaltı
Crown Villas 5 bdrm Yerinde Yemek
Crown Villas 5 bdrm Banyo Tipleri
Crown Villas 5 bdrm Mutfak
Image More +9 fotoğraf
Crown Villas 5 bdrm
Cofresi Beach no. 2 Kuzey Kıyısı, Puerto Plata

Puerto Plata bölgesindeki Crown Villas 5 bdrm misafirlere okyanus kıyısında, Cofresi Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Amber Koyu ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dorada Plajı ile 8 mi (12,8 km) ve Los Mangos Golf Sahası ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Crown Villas 5 bdrm misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x