Life Villa Morra Unbeatable Studio&Pool

Asuncion
Life Villa Morra Unbeatable Studio&Pool Öne Çıkan Resim
Life Villa Morra Unbeatable Studio&Pool Dış Mekan
Life Villa Morra Unbeatable Studio&Pool Dış Mekan
Life Villa Morra Unbeatable Studio&Pool Oda Manzaraları
Life Villa Morra Unbeatable Studio&Pool Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
Life Villa Morra Unbeatable Studio&Pool
Alberto De Sousa Ed Life VillaMorra 1E , Asuncion

Life Villa Morra Unbeatable Studio&Pool misafirlere Asunción bölgesinde, havaalanı yakınında, Shopping Mariscal Alışveriş Merkezi ve Villa Morra Alışveriş Merkezi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Baptist Medical Center ile 0,6 mi (1 km) ve Recoleta Mezarlığı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Life Villa Morra Unbeatable Studio&Pool misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 35-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x