Liberty Central Saigon Riverside

Güney Vietnam, Quận 1
Liberty Central Saigon Riverside Genel
Liberty Central Saigon Riverside Genel
Liberty Central Saigon Riverside Genel
Liberty Central Saigon Riverside Genel
Liberty Central Saigon Riverside Genel
Image More +63 fotoğraf
Liberty Central Saigon Riverside
17 Ton Duc Thang Street, District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Liberty Central Saigon Riverside size Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Dong Khoi Caddesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 1,3 mi (2,1 km) ve Opera Binası ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Yemek servisi için The Bistro ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

170 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Signature
Signature Oda, Nehir Manzaralı
Room
Premier Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda (Room Only)
Room
Deluxe Oda (With Breakfast)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x