LH Palmela Apartamentos

Costa Azul, Quinta do Anjo
LH Palmela Apartamentos Genel
LH Palmela Apartamentos Genel
LH Palmela Apartamentos Genel
LH Palmela Apartamentos Öne Çıkan Resim
LH Palmela Apartamentos Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
LH Palmela Apartamentos
Av. Maria José Eça de Queiróz lote A10 Palmela Village Golf Resort Costa Azul, Quinta do Anjo

LH Palmela Apartamentos misafirlere Palmela (Quinta do Anjo) bölgesinde, Volkswagen Autoeuropa ve Sao Pedro Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Castelo de Palmela ile 4,2 mi (6,7 km) ve Palmela Kalesi ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Apart dairenin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Ailenin golf düşkünü gol sahasındayken sezonluk açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin.

Misafirler için çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası
Room
Family Villa
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x