Casa de Atalaia Turismo de Habitação

Costa Azul, Palmela
Casa de Atalaia Turismo de Habitação Genel
Casa de Atalaia Turismo de Habitação Öne Çıkan Resim
Casa de Atalaia Turismo de Habitação Dış Mekan
Casa de Atalaia Turismo de Habitação Dış Mekan
Casa de Atalaia Turismo de Habitação Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Casa de Atalaia Turismo de Habitação
Rua Heliodoro Salgado,39 2950-241 Costa Azul, Palmela

Casa de Atalaia Turismo de Habitação misafirlere Palmela bölgesinde, dağda, Sao Pedro Kilisesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Castelo de Palmela ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Palmela Kalesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Bonfim Stadyumu ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Arrabalde)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Pelourinho)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x