Lev Or II

București - Ilfov, Sektör 1
Lev Or II Genel
Lev Or II Öne Çıkan Resim
Lev Or II Dış Mekan
Lev Or II Dış Mekan
Lev Or II Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Lev Or II
25 Occidentului St District1 București - Ilfov, Sektör 1

Lev Or II misafirlere Bükreş merkezinde, George Enescu Müzesi ve CEC Palace ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Parlamento Sarayı (Palatul Parlamentului) ile 2,8 mi (4,4 km) ve America House ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Restaurant Bella Venezia ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

34 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odanızda Select Comfort yatak bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Kumarda şansınızı denemeye hazırsanız, ücretsiz kumarhane ulaştırma hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Bükreş bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3552 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x