Les Suites de l'Île Barbe

Büyük Kuzey Lyon, Lyon
Les Suites de l'Île Barbe Genel
Les Suites de l'Île Barbe Genel
Les Suites de l'Île Barbe Öne Çıkan Resim
Les Suites de l'Île Barbe Dış Mekan
Les Suites de l'Île Barbe Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Les Suites de l'Île Barbe
9 Imp. Saint-Loup Büyük Kuzey Lyon, Lyon

Les Suites de l'Île Barbe misafirlere Lyon (9th Arrondissement) bölgesinde, Ile Barbe ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Le Radiant Tiyatrosu ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Groupama Stadyumu ile 12,9 mi (20,8 km) ve Eurexpo Lyon ile 14,2 mi (22,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 115-cm LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafilere bisiklet turu bilgileri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x