Les Secrets Château Pey La Tour

Entre-deux-mers, Salleboeuf
Les Secrets Château Pey La Tour Genel
Les Secrets Château Pey La Tour Genel
Les Secrets Château Pey La Tour Öne Çıkan Resim
Les Secrets Château Pey La Tour Dış Mekan
Les Secrets Château Pey La Tour Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Les Secrets Château Pey La Tour
32 Avenue de la Tour Entre-deux-mers, Salleboeuf

Salleboeuf bölgesindeki Les Secrets Château Pey La Tour misafirlere kırsal bölgede, Chateau La Grave de Bertin ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Golf de Teynac ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Matmut Atlantique Stadı ile 13,1 mi (21,1 km) ve Şarap Şehri Müzesi ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Standard
Standard Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (standard clim)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x