L'Etape

Entre-deux-mers, Vayres
L'Etape Genel
L'Etape Öne Çıkan Resim
L'Etape Dış Mekan
L'Etape Dış Mekan
L'Etape Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
L'Etape
7 Camparian Nord Entre-deux-mers, Vayres

Vayres bölgesindeki L'Etape misafirlere kırsal bölgede, Chateau de Vayres ve Chateau La Grave de Bertin 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Matmut Atlantique Stadı ile 14 mi (22,5 km) ve Şarap Şehri Müzesi ile 14,7 mi (23,7 km) mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan Table d hôte "le Vatel" yemek servisi için ideal; bu pansiyonda toplam 2 restoran var. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 2 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Chambre
Chambre Single Confort 1 grand lit
Economy
Economy Stüdyo
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x