Les Picardies

Poitou-charentes, Lesterps
Les Picardies Genel
Les Picardies Genel
Les Picardies Genel
Les Picardies Genel
Les Picardies Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
Les Picardies
lieu dit Les Picardies Poitou-charentes, Lesterps

Lesterps bölgesindeki Les Picardies konaklamanızda, The Corot Site ile 11,6 mi (18,7 km) ve Chêne-Vert Arboretumu ile 12,3 mi (19,8 km) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Saint-Junien Collegiate Church ile 12,6 mi (20,3 km) ve Oradour-sur-Glane old town ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Table d'hotes ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

4 oda mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Le Paon)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (La Huppe)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (La Grue)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (La Mésange Bleue)
Design
Design Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x