Golf de Saint Junien

Paroisse Saint-amand De Vienne Et Glane, Saint-Junien
Golf de Saint Junien Genel
Golf de Saint Junien Öne Çıkan Resim
Golf de Saint Junien Dış Mekan
Golf de Saint Junien Golf
Golf de Saint Junien Golf
Image More +10 fotoğraf
Golf de Saint Junien
Les Jouberties Paroisse Saint-amand De Vienne Et Glane, Saint-Junien

Saint-Junien bölgesindeki Golf de Saint Junien misafirlere kırsal bölgede, Saint-Junien Collegiate Church ve Les Terrasses de Saint Amand ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel The Corot Site ile 4,8 mi (7,7 km) ve Parc Naturel Regional Perigord ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Les jouberties restoranı ideal, bu restoran Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü gol sahasındayken sezonluk açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş ve hızlı çıkış vardır. Saint-Junien bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 710 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x