LES Hostel Almaty

Alma Ata
LES Hostel Almaty Genel
LES Hostel Almaty Genel
LES Hostel Almaty Genel
LES Hostel Almaty Genel
LES Hostel Almaty Genel
Image More +46 fotoğraf
LES Hostel Almaty
Nazarbayev avenue, 193 , Alma Ata

LES Hostel Almaty misafirlere Alma Ata (Bostandyk District) bölgesinde, Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ve Kazakhstan Independence Monument ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kazakistan Ulusal Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Respublika Alanghy ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

LES Hostel Almaty misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odada bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Alma Ata bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x