Les Ducs de Savoie

Northern Alps, Courchevel
Les Ducs de Savoie Genel
Les Ducs de Savoie Genel
Les Ducs de Savoie Genel
Les Ducs de Savoie Genel
Les Ducs de Savoie Genel
Image More +72 fotoğraf
Les Ducs de Savoie
Le Jardin Alpin Northern Alps, Courchevel

Les Ducs de Savoie misafirlere Courchevel bölgesinde, iskele üstünde, Courchevel 1850 yakınında ve Verdons Teleferiği ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Courchevel 1650 ile 2,5 mi (4,1 km) ve Meribel Kayak Merkezi ile 17,6 mi (28,3 km) mesafede.

Les Ducs de Savoie, Les Ducs de Savoie misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 71 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (South)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (South)
Family
Family Oda
Junior
Junior Stüdyo, Balkon (South)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Last Floor)
Junior
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (South)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x