Hôtel Le Lana

Courchevel Kayak Merkezi, Courchevel
Hôtel Le Lana Genel
Hôtel Le Lana Genel
Hôtel Le Lana Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Lana Dış Mekan
Hôtel Le Lana Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hôtel Le Lana
Route de Bellecote Courchevel Kayak Merkezi, Courchevel

Courchevel bölgesindeki Hôtel Le Lana konaklamanızda, Courchevel 1850 ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Jardin Alpin 2 Teleferiği ile 6 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Courchevel 1650 ile 2,6 mi (4,2 km) ve Meribel Kayak Merkezi ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

La Table du Lana yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

85 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Premium
Premium Oda
Süit
Süit
Superior
Superior Süit
Premium
Premium Süit
Premium
Premium Apart Daire
Presidential
Presidential Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x