Les Chambres d'Hôtes du Mont Monnet

Longes
Les Chambres d'Hôtes du Mont Monnet Genel
Les Chambres d'Hôtes du Mont Monnet Öne Çıkan Resim
Les Chambres d'Hôtes du Mont Monnet Dış Mekan
Les Chambres d'Hôtes du Mont Monnet Dış Mekan
Les Chambres d'Hôtes du Mont Monnet Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Les Chambres d'Hôtes du Mont Monnet
Route du col de Grenouze, 4600 , Longes

Longes bölgesindeki Les Chambres d'Hôtes du Mont Monnet misafirlere bölge parkında, Pilat Bölgesi Doğa Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Croix Carthusian Manastırı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Domaine George Vernay ile 6,5 mi (10,5 km) ve Roches de Condrieu Marinası ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Au Père Darbel Les Chambres d'Hôtes du Mont Monnet misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

4 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz spa küveti ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Hinnoya)
Süit
Süit (Greenly)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Florès)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Bijagos)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x