Domaine de Clairefontaine

Rhone-alpes, Chonas-l'Amballan
Domaine de Clairefontaine Genel
Domaine de Clairefontaine Genel
Domaine de Clairefontaine Öne Çıkan Resim
Domaine de Clairefontaine Dış Mekan
Domaine de Clairefontaine Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Domaine de Clairefontaine
Chemin des Fontanettes Rhone-alpes, Chonas-l'Amballan

Chonas-l'Amballan bölgesindeki Domaine de Clairefontaine konaklamanızda Pilat Bölgesi Doğa Parkı ve Roches de Condrieu Marinası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Domaine George Vernay ile 3,7 mi (5,9 km) ve E. Guigal ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Domaine de Clairefontaine misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Chonas-l'Amballan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4842 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Privilege)
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x