Leopard Rock Lodge

Meru National Park
Leopard Rock Lodge Öne Çıkan Resim
Leopard Rock Lodge Havuz
Leopard Rock Lodge Oda
Leopard Rock Lodge Oda
Leopard Rock Lodge
Meru National Park , Meru National Park

Leopard Rock Lodge misafirlere Meru Ulusal Parkı bölgesinde, nehir üzerinde, Murera Kapısı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede ve Meru National Park ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Maua Çarşısı ile 22,3 mi (35,9 km) ve St. Paul's Katolik Kilisesi ile 22,4 mi (36 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x