Elewana Elsa’s Kopje

Meru National Park
Elewana Elsa’s Kopje Genel
Elewana Elsa’s Kopje Genel
Elewana Elsa’s Kopje Genel
Elewana Elsa’s Kopje Genel
Elewana Elsa’s Kopje Öne Çıkan Resim
Image More +56 fotoğraf
Elewana Elsa’s Kopje
Meru National Park , Meru National Park

Meru Ulusal Parkı bölgesindeki Elewana Elsa’s Kopje konaklamanızda, Meru National Park ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı küçük otel Murera Kapısı ile 14,9 mi (24,1 km) ve Maua Çarşısı ile 25,4 mi (40,9 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

11 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Kır Evi
Room
Luxury Kır Evi
Room
Ev
Room
Honeymoon Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x