Lemon Tree Premier 2, Gurugram

Kuzey Hindistan, Gurugram
Lemon Tree Premier 2, Gurugram Genel
Lemon Tree Premier 2, Gurugram Genel
Lemon Tree Premier 2, Gurugram Dış Mekan
Lemon Tree Premier 2, Gurugram İç Mekan
Lemon Tree Premier 2, Gurugram İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Lemon Tree Premier 2, Gurugram
43-47, City Centre, Sector 29 Kuzey Hindistan, Gurugram

Lemon Tree Premier 2, Gurugram misafirlere Gurugram merkezinde, Leisure Valley Parkı yakınında ve Kingdom of Dreams Sahne Sanatları Merkezi ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel DLF Cyber City ile 3,5 mi (5,6 km) ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Citrus Coffee restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 80 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç plazma televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Gurugram bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x