Lemon Tree Premier 1, Gurugram

Kuzey Hindistan, Gurugram
Lemon Tree Premier 1, Gurugram Genel
Lemon Tree Premier 1, Gurugram Genel
Lemon Tree Premier 1, Gurugram Genel
Lemon Tree Premier 1, Gurugram Genel
Lemon Tree Premier 1, Gurugram Genel
Image More +26 fotoğraf
Lemon Tree Premier 1, Gurugram
48-52, Leisure Valley, Sector-29 Kuzey Hindistan, Gurugram

Lemon Tree Premier 1, Gurugram size Gurugram merkezinde, Leisure Valley Parkı ile 3 dakika yürüyüş ve Kingdom of Dreams Sahne Sanatları Merkezi ile 8 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel DLF Cyber City ile 3,5 mi (5,7 km) ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Citrus Cafe restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 81 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gurugram bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x