LeMarida Suites

Douglas
LeMarida Suites Öne Çıkan Resim
LeMarida Suites Dış Mekan
LeMarida Suites Dış Mekan
LeMarida Suites Dış Mekan
LeMarida Suites Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
LeMarida Suites
Heywoods Park , Douglas

Bu apart daire misafirlere Speightstown bölgesinde, tarihi bölgede, Heywoods Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Port St. Charles Marina ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan daire Sandy Lane Plajı ile 8,1 mi (13,1 km) ve Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 14,7 mi (23,7 km) mesafede.

Dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, veranda vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretli; ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için 40-inç düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası, masa, telefon ve ücretsiz uluslararası arama imkanı sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x