Leelawadee Garden Resort

Güney Tayland, Sai Thai
Leelawadee Garden Resort Öne Çıkan Resim
Leelawadee Garden Resort Dış Mekan
Leelawadee Garden Resort Dış Mekan
Leelawadee Garden Resort Dış Mekan
Leelawadee Garden Resort Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Leelawadee Garden Resort
312 Ao Nam Mao Soi 5 Güney Tayland, Sai Thai

Bu villa misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Ao Nam Mao ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Doğu Railay Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları izlenebilen bir 32-inç LCD televizyon var. Misafirlerin konforu için telefon, ayrı oturma alanı ve minibar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x