Lee Farm Inn

Kuzey Vermont, Stanstead
Lee Farm Inn Genel
Lee Farm Inn Genel
Lee Farm Inn Dış Mekan
Lee Farm Inn Dış Mekan
Lee Farm Inn Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Lee Farm Inn
20 rue Notre Dame Ouest Kuzey Vermont, Stanstead

Lee Farm Inn size Stanstead merkezinde, Haskell Free Kütüphanesi ve Opera Evi ile 3 dakika yürüyüş ve Baxter Park ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Veteran’s Memorial Park ile 4 mi (6,4 km) ve LongChamp Academy & Golf Club ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Spa küveti, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu George dönemi stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Stanstead bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 301 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Eleanor)
Room
Oda (Lady Banting)
Room
Oda (Mary Lee Ball)
Room
Oda (Lucy Lee )
Room
Oda (William Lee )
Room
Room (William Lee )
Room
Room (Mary Lee Ball)
Room
Room (Lady Banting)
Room
Room (Eleanor)
Room
Room (Lucy Lee)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x