Auberge Ayers Cliff

Eastern Townships, Ayers Cliff
Auberge Ayers Cliff Genel
Auberge Ayers Cliff Genel
Auberge Ayers Cliff Öne Çıkan Resim
Auberge Ayers Cliff Dış Mekan
Auberge Ayers Cliff Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Auberge Ayers Cliff
1087 Rue Main Eastern Townships, Ayers Cliff

Auberge Ayers Cliff misafirlere Ayers Cliff merkezinde, Lac Massawippi ve Tomifobia Doğa Yürüyüş Parkuru ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu küçük otel Rose des Champs ile 4,2 mi (6,8 km) ve LongChamp Academy & Golf Club ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Le Cliff misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Dört
Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Dört
Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x