Le Uaina Beach Resort

Faleapuna
Le Uaina Beach Resort Genel
Le Uaina Beach Resort Genel
Le Uaina Beach Resort Genel
Le Uaina Beach Resort Genel
Le Uaina Beach Resort Genel
Image More +89 fotoğraf
Le Uaina Beach Resort
Faleapuna , Faleapuna

Le Uaina Beach Resort konaklamanızda Faleapuna bölgesinde, Apia Park ile 23,4 km (14,6 mi) ve To-Sua Okyanus Çukuru ile 26 km (16,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Fugalei Fresh Produce Market ile 26,3 km (16,3 mi) ve Faleata Golf Sahası ile 29,4 km (18,3 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için LeUaina ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu resort otelde misafirlere kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 60 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Okyanus Manzaralı
Villa
Villa
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Room
Villa, Denize Sıfır
Room
Villa, Bahçeli
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı (Holiday Home)
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Bahçeli
Room
Ev, Yamaçta (Guest House)
Room
Süit, 3 Yatak Odası, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x