Samoana Boutique Hotel

Apia
Samoana Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Samoana Boutique Hotel Dış Mekan
Samoana Boutique Hotel Dış Mekan
Samoana Boutique Hotel Dış Mekan
Samoana Boutique Hotel İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Samoana Boutique Hotel
Apia Park Street , Apia

Apia bölgesindeki Samoana Boutique Hotel konaklamanızda, Apia Park ve Palolo Deep Marine Reserve ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Falemataaga – The Museum of Samoa ile 1,2 mi (2 km) ve Fish Market ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo Süit, Balkon, Park Manzaralı (2nd Floor)
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Mutfak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x