Le Tosny

Upper Normandy, Epaignes
Le Tosny Öne Çıkan Resim
Le Tosny Dış Mekan
Le Tosny Dış Mekan
Le Tosny Dış Mekan
Le Tosny Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Le Tosny
1 Route des Anglais Upper Normandy, Epaignes

Le Tosny misafirlere Epaignes merkezinde, Eski Honfleur Limanı ile 15,8 mi (25,5 km) mesafede ve Parc Zoologique Cerza ile 10,9 mi (17,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Château du Breuil ile 12,7 mi (20,4 km) ve Honfleur Normandy Outlet Alışveriş Merkezi ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede.

Restoranda Le Tosny misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 4.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x