Le Prieure des Fontaines

Upper Normandy, Les Preaux
Le Prieure des Fontaines Genel
Le Prieure des Fontaines Genel
Le Prieure des Fontaines Öne Çıkan Resim
Le Prieure des Fontaines Dış Mekan
Le Prieure des Fontaines Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Le Prieure des Fontaines
140 La Côte du Mont Morel Upper Normandy, Les Preaux

Le Prieure des Fontaines konaklamanızda Les Preaux bölgesinde, Distillerie Busnel Elma Şarabı İmalathanesi ile 11,9 km (7,4 mi) ve Parc Zoologique Cerza ile 23,5 km (14,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Eski Honfleur Limanı ile 18,4 mi (29,6 km) ve Deauville Plajı ile 29 mi (46,6 km) mesafede.

TABLE D HOTE SUR DEMANDE, Le Prieure des Fontaines misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (L'Hirondelle)
Üç
Üç Kişilik Oda (La Fleur de Lin)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (La Risle)
Süit
Süit (Suite du Prieuré)
Süit
Süit (La Cote d'Albatre)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x