Le Terrarium Hotel

Chiang Rai
Le Terrarium Hotel Öne Çıkan Resim
Le Terrarium Hotel Dış Mekan
Le Terrarium Hotel Dış Mekan
Le Terrarium Hotel Dış Mekan
Le Terrarium Hotel Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Le Terrarium Hotel
998/2, Satharn Payabarn Road Maung , Chiang Rai

Chiang Rai bölgesindeki Le Terrarium Hotel konaklamanızda, Wat Jet Yot ve Wat Jed Yod ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mae Fah Luang Üniversitesi ile 12,1 mi (19,5 km) ve Chiang Rai Saat Kulesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Double Room
Room
Standard Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x