Baan Bua Homestay

Wieng
Baan Bua Homestay Genel
Baan Bua Homestay Öne Çıkan Resim
Baan Bua Homestay Dış Mekan
Baan Bua Homestay Dış Mekan
Baan Bua Homestay Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Baan Bua Homestay
1047/2 Jedyod Soi.3 Road ,Muang , Wieng

Chiang Rai bölgesindeki Baan Bua Homestay konaklamanızda, Wat Jet Yot ve Wat Jed Yod ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Mae Fah Luang Üniversitesi ile 12,1 mi (19,5 km) ve Chiang Rai Saat Kulesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda
Standard
Standard Room with Private External Bathroom
Family
Family Oda
Mixed
Mixed Dormitory with Shared Bathroom and Fan
Room
Triple Room with Private External Bathroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x