Le Streghe di Roma B&B

Roma
Le Streghe di Roma B&B Öne Çıkan Resim
Le Streghe di Roma B&B Dış Mekan
Le Streghe di Roma B&B Dış Mekan
Le Streghe di Roma B&B İç Mekan
Le Streghe di Roma B&B İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Le Streghe di Roma B&B
Via di Brava, 13 , Roma

Roma bölgesindeki Le Streghe di Roma B&B konaklamanızda Hydromania ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Istituto Dermopatico dell'Immacolata ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Piazza Navona ile 6,3 mi (10,2 km) ve Pantheon ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x