Le Reve Charmant

Italian Alps
Le Reve Charmant Genel
Le Reve Charmant Öne Çıkan Resim
Le Reve Charmant Dış Mekan
Le Reve Charmant Kahvaltı
Le Reve Charmant Banyo Tipleri
Image More +39 fotoğraf
Le Reve Charmant
Via Marché Vaudan,6 , Italian Alps

Le Reve Charmant misafirlere Aosta merkezinde, Nuovababette Theatre ve La Maison de la Fontina ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Gran Paradiso Ulusal Parkı ile 12,8 mi (20,5 km) ve Aosta Arkeoloji Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (with Steam Bath)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Deluxe)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Deluxe)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit (with Steam Bath)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x