Le Privilege Hotel

Hai Seddikia
Le Privilege Hotel Dış Mekan
Le Privilege Hotel Dış Mekan
Le Privilege Hotel Dış Mekan
Le Privilege Hotel Dış Mekan
Le Privilege Hotel Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Le Privilege Hotel
12/03 Lotissement 283 Fernandville , Hai Seddikia

Oran bölgesindeki Le Privilege Hotel konaklamanızda, Abdelhamid Ben Badis Camii ve Musée National Ahmed Zabana ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pasha’s Mosque ile 2,9 mi (4,7 km) ve Bey’s Palace ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Le Privilege Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

60 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x