Hotel Oran Bay Managed By Accor

Hai Seddikia
Hotel Oran Bay Managed By Accor Genel
Hotel Oran Bay Managed By Accor Genel
Hotel Oran Bay Managed By Accor Genel
Hotel Oran Bay Managed By Accor Genel
Hotel Oran Bay Managed By Accor Genel
Image More +30 fotoğraf
Hotel Oran Bay Managed By Accor
Route Des Falaises Avenue Canastel Seddikia , Hai Seddikia

Hotel Oran Bay Managed By Accor misafirlere Oran merkezinde, Abdelhamid Ben Badis Camii ve Qasr el-Bey ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Musée National Ahmed Zabana ile 3,3 mi (5,3 km) ve Pasha’s Mosque ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Deniz ürünleri seven misafirler için Le Ciel D'Oran Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

321 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık tenis kortları, kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Oran bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8665 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Comfort
Comfort Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x