Le Petit Oberkampf Hotel & Spa

Paris
Le Petit Oberkampf Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Le Petit Oberkampf Hotel & Spa Kahvaltı
Le Petit Oberkampf Hotel & Spa Kahvaltı
Le Petit Oberkampf Hotel & Spa Kahvaltı
Le Petit Oberkampf Hotel & Spa Banyo Tipleri
Image More +25 fotoğraf
Le Petit Oberkampf Hotel & Spa
3 Rue Oberkampf , Paris

Le Petit Oberkampf Hotel & Spa size Paris merkezinde, Garnier Opera Binası ve La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Notre Dame Katedrali ile 2 mi (3,3 km) ve Louvre Müzesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

31 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Cosy
Cosy Single
Petit
Petit Double
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Chambre
Chambre Prestige

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x