Le Petit Gili

Lesser Sunda Islands, Gili Trawangan
Le Petit Gili Genel
Le Petit Gili Genel
Le Petit Gili Genel
Le Petit Gili Öne Çıkan Resim
Le Petit Gili Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Le Petit Gili
Pasar Seni Lesser Sunda Islands, Gili Trawangan

Le Petit Gili misafirlere Gili Trawangan bölgesinde, plaj yakınında, Gili Trawangan Beach ve Gili Trawangan Limanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pantai Pandanan ile 0,1 mi (0,1 km) ve Gili Trawangan Tepesi ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Le Petit Gili misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda DVD oynatıcı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x