Dream Divers

Lesser Sunda Islands, Gili Trawangan
Dream Divers Genel
Dream Divers Genel
Dream Divers Genel
Dream Divers Öne Çıkan Resim
Dream Divers Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Dream Divers
Gili Trawangan Lesser Sunda Islands, Gili Trawangan

Dream Divers misafirlere Gili Trawangan bölgesinde, plajda, Gili Trawangan Beach ve Gili Trawangan Limanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Pantai Pandanan ile 0,1 mi (0,1 km) ve Gili Trawangan Tepesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Burger House ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x