Le Petit Chateau

Route 62, Durbanville
Le Petit Chateau Genel
Le Petit Chateau Öne Çıkan Resim
Le Petit Chateau Dış Mekan
Le Petit Chateau Dış Mekan
Le Petit Chateau İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Le Petit Chateau
14 Agulhas Crescent Nerina, Durbanville Route 62, Durbanville

Cape Town (Durbanville) bölgesindeki Le Petit Chateau misafirlere Durbanville Medi-Clinic ve Durbanville Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Cobble Walk Alışveriş Merkezi ile 2,8 mi (4,6 km) ve Altydgedacht ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Kır Evi, Bahçeli
Room
Executive Üç Kişilik Oda
Room
Executive Süit
Room
Süit (King)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Süit
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x