Le Manoir La Forge - Gîtes

Quercy, Souillac
Le Manoir La Forge - Gîtes Öne Çıkan Resim
Le Manoir La Forge - Gîtes Dış Mekan
Le Manoir La Forge - Gîtes Oda Manzaraları
Le Manoir La Forge - Gîtes Oda Manzaraları
Le Manoir La Forge - Gîtes Oda Düzeni
Image More +61 fotoğraf
Le Manoir La Forge - Gîtes
LD LA FORGE Quercy, Souillac

Souillac bölgesindeki Le Manoir La Forge - Gîtes misafirlere iskele üstünde, Louis Roque Damıtımevi ve Musee de l'Automate ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Souillac Kütüphanesi ile 3 mi (4,9 km) ve St. Marie Manastırı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Le Manoir, Le Manoir La Forge - Gîtes misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortları, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak (Colombard)
Dört
Dört Kişilik Oda (Duras)
Family
Family Oda (Malbec)
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (Manseng)
Dört
Dört Kişilik Oda (Tannat)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x