Le Manoir B&B - La Forge

Quercy, Souillac
Le Manoir B&B - La Forge Öne Çıkan Resim
Le Manoir B&B - La Forge Dış Mekan
Le Manoir B&B - La Forge Dış Mekan
Le Manoir B&B - La Forge Kahvaltı
Le Manoir B&B - La Forge Yerinde Yemek
Image More +65 fotoğraf
Le Manoir B&B - La Forge
LD LA FORGE Quercy, Souillac

Souillac bölgesindeki Le Manoir B&B - La Forge misafirlere nehir üzerinde, Musee de l'Automate ve St. Marie Manastırı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Cadiot Bahçeleri ile 15,9 km (9,8 mi) ve Eyrignac Konağı Bahçeleri ile 16,2 km (10,1 mi) mesafede.

Le Manoir, Le Manoir B&B - La Forge misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortları, açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Mauzac)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Braucol)
Stüdyo
Stüdyo (Manseng)
Stüdyo
Stüdyo (Colombard)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Negrette)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x