Le Luxe Boutique Hotel

Vientian
Le Luxe Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Le Luxe Boutique Hotel Dış Mekan
Le Luxe Boutique Hotel İç Mekan
Le Luxe Boutique Hotel İç Mekan
Le Luxe Boutique Hotel İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Le Luxe Boutique Hotel
Fa Ngum Road, Watchan Village, Box 5 Chanthabury District , Vientian

Le Luxe Boutique Hotel size Vientian merkezinde, Xieng Khuan ile 4 dakika yürüyüş ve Lao National Culture Hall ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thai-Laos Dostluk Köprüsü ile 13,4 mi (21,5 km) ve Lao National History Museum ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda Le Luxe Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Exclusive Room
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Suite Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x