Aaron Vientiane Hotel

Vientian
Aaron Vientiane Hotel Genel
Aaron Vientiane Hotel Öne Çıkan Resim
Aaron Vientiane Hotel Dış Mekan
Aaron Vientiane Hotel İç Mekan
Aaron Vientiane Hotel Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Aaron Vientiane Hotel
Rue Francois Ngin Ban Mixay - Chanthabouly District , Vientian

Aaron Vientiane Hotel size Vientian merkezinde, Xieng Khuan ile 4 dakika yürüyüş ve Wat Chan ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Thai-Laos Dostluk Köprüsü ile 13,4 mi (21,5 km) ve Ban Anou Gece Pazarı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Champahorm Restaurant restoranı ideal, bu restoran yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 59 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Double Room with City View
Room
Deluxe Double Room with River View
Room
Suite with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x