Le Katorze Hôtel

Paris
Le Katorze Hôtel Genel
Le Katorze Hôtel Genel
Le Katorze Hôtel Öne Çıkan Resim
Le Katorze Hôtel Dış Mekan
Le Katorze Hôtel İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Le Katorze Hôtel
14 Rue du Dr Heulin , Paris

Le Katorze Hôtel konaklamanızda Paris merkezinde, Garnier Opera Binası ile 7 dakika sürüş mesafesinde ve High Court of Paris ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Arc de Triomphe (8.) ile 3,2 km ve Champs-Elysees (Şanzelize) ile 3,5 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 29 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x