Le Gué du Holme

Lower Normandy, Saint-Quentin-sur-le-Homme
Le Gué du Holme Genel
Le Gué du Holme Genel
Le Gué du Holme Öne Çıkan Resim
Le Gué du Holme Dış Mekan
Le Gué du Holme Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Le Gué du Holme
14, rue des Estuaires Lower Normandy, Saint-Quentin-sur-le-Homme

Saint-Quentin-sur-le-Homme bölgesindeki Le Gué du Holme misafirlere tarihi bölgede, Mont Saint-Michel Körfezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Place Patton Meydanı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mont St. Michel Manastırı ile 15,9 mi (25,6 km) ve Mont-Saint-Michel ile 15,8 mi (25,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x